lördag 30 juni 2007

Busy..... NOOOOOOOOT

lördag 30 juni 2007
Gruff. Solen strålar, det blåser sådär lagomt, så att man inte svettas ihjäl och här sitter jag. INNE på ett heldött festivalkansli å möglar. Hittills idag har jag spelat lite patiens, slösurfat på YouTube och ätit godis. Dessutom har jag klippt ut lite recensioner och artiklar om festspelen som jag hängt upp på väggen. Så otroligt energikrävande att det nästan höll på att komma en svettdroppe på överläppen.

fredag 1 juni 2007

Liv och död

fredag 1 juni 2007
jag önskar mig:
1. aircondition
1. en fläkt
1. svalka

Jag är en soldyrkare av högsta rang, MEN INTE INOMHUS. Vill jag sola går jag UT. Läget just nu är, att min lägenhet har förvandlats till en BASTU. Det gör mig lite irriterad.


Shoppingen idag lyckades betydligt bättre än i förrgår, kom hem med två sommarklänningar och en festblus. Me like. Hann dessutom tala allvar med en kompis som fått chockbeskedet bröstcancer, luncha med en kompis som berättade att hon är gravid (en total överraskning för mig, men ändå noga planerat, eftersom det hela gick till på "medicinsk" väg), träffa en gammal klasskompis på stan som bestämt sig för att komma ut ur skåpet och som därmed presenterade sin flickvän för mig, kaffa med en vän och tala mest om mens (!!) och aborter (!), prata i telefon med en vän vars syster dog i veckan och planera flytt med R. Ganska bra jobbat, skulle jag vilja påstå.
Liv och död och allt däremellan, kan man väl sammanfatta det som.

Efter denna synnerligen utmattande dag för en slacker skall jag ägna kvällen endast åt att dricka cider.


Imorgon ska jag naturligtvis catcha bruna vid samppis, ha min sista tjejfest på denhär adressen å sen dra räkäkännit hos T&K. *moget*

Hetthetthett ututut bortbortbort svalkasvalkasvalka ugh.