onsdag 19 september 2007

hemmakväll

onsdag 19 september 2007
Hurra. Ska njuta ordentligt.

Annars suger många saker för tillfället.
Exempelvis:
- Postens service. Väntade på ett brev som skulle vara senast igår hos mej. Fortfarande idag inget brev. Nu blir det en bristfällig stipendieansökan. Jeij. Sånt brukar dom ju gilla.
- Balettuppgiften. Jag säger bara BLAH.
- Dåliga lärare. På riktigt. Om man man drar grundkurser ska man perkele vara strukturerad och gå igenom teorier och noggrannt förklara HUR uppgifter skall göras. punkt.
- Dåligt kaffe. Alltså HUR SVÅRT är det att koka gott kaffe????!?
- För lite pengar för min exklusiva (?) smak. Varför är SNYGGA möbler så himla dyra?
- Imorgon ska jag ta tåget till Vasa.
- Imorgon ska jag ta tåget FRÅN Vasa. That means typ hela dagen på tåg. jeij. Har som vanligt storslagna planer på att utföra diverse uppgifter, men får nu se hur det går med den saken. Värst är att måsta stiga upp före sex på morgonen. (alltså KLOCKAN sex)
- positivt är att jag istället för att skriva viktiga uppsatser kan se på Friends hela tågresan. det är ju aldrig fel.



dagens viktiga notering
: har tappat låset till ett örhänge.

lördag 15 september 2007

Skön lördag

lördag 15 september 2007
Underbara ledighet! Lördagen ska spenderas genom att
- se på Friends
- ta långpromenad
- äta karkki
- se på Friends
- vara med R
- äta god mat
- läsa om Fredrika Charlotta
- läsa lite i vuxenversionen av Tant Grön, tant brun och tant gredelin; Gredelins längtan
- ta det lugnt
köpa Sex and the City boxen å få bättre kvalitet på den underbara serien än den nerladdade versionen som jag nu har.
- Dricka kaffe.

Ibland finns det inget att klaga på.



dagens toppennotering: hittade ett oöppnat kexpaket i skåpet som jag inte visste att vi hade. med kex blir dagen trevlig.

fredag 7 september 2007

säkert recept på dålig nattsömn

fredag 7 september 2007
Ingredienser:
25 högstadieungar på övervarv.
ett hårt jumppasalsgolv
ett tunt liggunderlag
drag
mobiltelefoner
fnitter
spring
aggressioner

Gör så här:
Ta eleverna med dig och lägg er alla tillsammans på det hårda jumppasalsgolvet. Ge ditt tunna liggunderlag åt en flicka som du tror behöver det mer än du. Inbilla dig att alla är lika trötta som du och att alla vill sova. Lägg igång ett sjujävlahelvetes fläktsystem så att det drar något alldeles förbannat. Fläktsystemet får gärna ha ljud. Mycket ljud. Ta sedan 20 tjejer som efter lite hyssjande faktiskt somnar. Lägg efter det till 5 pojkar, som tror att dom är roliga och springer runt och väcker flickorna genom att kittla dem. Bli arg. Jaga ut pojkarna, som återkommer sisådär hundra gånger tills alla tjejer är rabiata. Lägg dig efter det till ro, bara för att 15 minuter senare sjunga mobiltelefonernas lov. Pojkarna ringer nämligen pilare åt alla flickor i tur och ordning. Bli arg igen. Planera att säga något riktigt riktigt elakt, men håll igen, egga upp dig lite grann och bygg upp ordentliga inre aggressioner. Gå sen in till pojkarna och säg det riktigt riktigt elaka som du planerat och krydda det lite efter behag. (klockan är ju trots allt 05.20) Få lite dåligt samvete över dina elaka ord och somna sedan sött. Vakna sedan kl 07.00 av en hurtig jumppalärare som vänligt knackar dig på axeln och meddelar att hans undervisning startar kl 07.30 och att han behöver förbereda sig, så att vi borde lämna salen ca 07.15. Känn dig vacker efter den underbara skönhetssömnen och tyck att det är trevligt där du ligger å fryser i din sovsäck att en okänd man önskar att du ska vara ute ur din pyjamas och ihoppackad med sovsäckar och fan och hans mormor OM FEMTON MINUTER.
vips har du slängt ihop en dålig natt och på köpet fått en urusel start på dagen.

Grattis. Du har just vunnit en miljon.