fredag 20 juli 2007

new me!

fredag 20 juli 2007
Sommarsnagget blev ursnyggt! jeij. klippte ca 15 cm, vilket verkligen gjorde susen!! lite ny form och färg blev det också. Dessutom har jag idag inhandlat nya glasögonbågar mycket förmånligt, samt ett par solbrillor, som kom på köpet. ei paha. det lilla bantandet och jumppandet har också gett resultat och just nu känner jag mig som en helt ny människa. Solbrännan är visserligen lite blygsam, men den fixas i helgen på villan.
Men en virkning och två böcker i högsta hugg ska jag nu ta mej an playa del Hanna (för det är ju faktiskt MIN sommarstuga! :) ). Tror bestämt att jag varit alltför blygsam med att nämna "på MIN sommarstuga" blablabla. Det börjar jag med nu. Alltid retar det ju någon.


För er som funderar kan jag meddela att klänningen av leftoverbitar blev en katastrof.

torsdag 19 juli 2007

här händer inte mycket...

torsdag 19 juli 2007
Har firat ytterst bråda inomhusdagar sen jag kom från Stockholm. På agendan har stått virkning, stickning, sömnad, läsning och tv-tittande. Fick en Sex and the City-period igen, och är nu inne på sista säsongens slutraka.
Dessutom har jag gjort en hel del digitala scrappar, helt kul faktiskt. Och inte alls lika stökigt å klåttigt! ;) Har ett enormt behov av att vara kreativ just nu, så vi får se vad det endar up i. (har ritat mönstret till en klänning, som jag tänkte sy av olika leftover-bitar. Får se hur det blir. I mitt huvud blir den naturligtvis alldeles faboulus.)
Dessutom har jag jumppat varje dag nu. Och roliga timmar har det varit. Undrar just varifrån denna aktivitet har kommit. Den går säkert snart över.

Men inget speciellt händer här, ganska trögt. Men idag åker jag upp till Vasa och imorgon ska jag till frissan och laga sommarsnagg. (alltså klippa topparna lite) En kompis kommer till Åbo idag, så eventuellt tänker jag hinna stanna för att se henne (och hennes gravida mage!) en stund.
Nu ska jag sy vidare och sen måst här faktiskt städas. suck.


dagens fakta: jag skall anställa en privat slav då jag blir rik. En slav som kan städa å plocka efter mig hela tiden så jag slipper skitgörat.

Dagens fakta 2: märkte att min sandal har gått sönder. det är synd.

söndag 15 juli 2007

korta konstateranden

söndag 15 juli 2007
Har spenderat en tjejhelg i Stockholm med mina barndomsvänner A, M o B. Det är fina flickor.
Vi har:
- Shoppat
- ätit alldeles underbara måltider på fina restauranger
- druckit drinkar och goda viner. och skumppa föståss! :)
- skvallrat
- pratat allvar

och mycket annat också.

Kan konstateras:
- Stockholm är vackert
- shopping ger ett lyckorus
- god mat är lycka, lyx och livskvalitet
- jag har nya jeans
- barndomsvänner är underbara