onsdag 14 september 2011

Listan, iakttagelsen & dieten

onsdag 14 september 2011
Värsta effektivitetsdagen idag. Har hunnit
- boka plats på förlossningsavdelning (redan? I know! Men det sku liksom göras nu)
- jobba
- vila
- föra ett stycke telefon åt ett stycke sambo
- luncha med ett stycke sambo
- handla i Sello
- vila
- jobba


I Sello var det bara gravida och mammor lunchtid. Ja, och några pensionärer. Mest gravida (och) mammor  faktiskt. Jag var mao helt rätt kvinna på rätt plats och var i sanning nöjd med mej själv för att ha prickat rätt gällande moderskapet åtminstone då jag handlar i Sello.
Sello är ju på det sättet tacksamt att där finns en massa stolar och sittplatser överallt ifall man sku få för sej att vilja svimma eller annars bara känner sej ganska yr. Det bästa med detta låga blodtryck är ändå dieten: enligt läkares ordination ska jag alltid ha salmiak eller lakrits i väskan och kasta in ifall jag känner mej det minsta yr, eftersom det verkar blodtryckshöjande. Snacka om tacksam preggersåkomma!

5 kommentarer:

Cam sa...

boka tid redan? täbk om bebén inte alls håller tidtabellen, vad gör man då? Ba "nu har jag bokat tid till förlossningen så nu kommer du ut!" eller :)

Hanna sa...

nå, efter det andra ultrat sku man tydligen ringa ifall man vill dit till Storkboet. Antar att det väl är för att det är så jättepop, och så att dom ska veta ungefär hur mycket folk dom väntar just då... I don't know. Men vi har nu en plats där iallafall :)
Om barnet bestämmer sej för en annan tidtabell hamnar man på vanlig förlossningsavdelning.

muminmamman sa...

Efter andra ultrat... fick ni veta om det blir en liten zlatan eller zlatina? Eller ville ni inte veta?

muminmamman sa...

Förresten, ta din läkares ordination på allvar så att du inte tar och svimmar på din gudsons dop eller nåt annat liknande (småpinsamt) tillfälle! H: been there done that...

Hanna sa...

Vi tänkte att det får bli en överraskning vilkendera zlatan-sort det blir :)