torsdag 2 augusti 2012

Augustilöftet

torsdag 2 augusti 2012
Eftersom bloggen gör allting sant och verkligt innebär det att följande löfte blir extra verkligt och bindande så fort ni läser detta:
Jag och Sami har lovat varandra trohet i medgång och i motgång då det gäller att inte köpa hem godsaker. Inga godsaker må-to whatsoever, och på fredagar har vi en sammanlagd godsaksbudget på 3 euro, som vi kan spendera på valfritt sätt. Vi har lovat att stöda varann då suget blir som störst och ge uppmuntran och beröm åt varann då vi lyckas. Inte.köpa.hem.godsaker. (och inte äta godsaker annanstans heller, såklart. om inte nån bjuder eller det är nån special occasion, förstås.)
But why? För att: vi lägger ner löjligt mycket pengar på godsaker, för att godis är så obarmhärtigt onyttigt och för att vi vill minska vårt sockerberoende. Win-win, skulle jag väl våga påstå.

2 kommentarer:

Anni sa...

Vi har en likadan överenskommelse här på kommande. Vi börjar på måndagen, då semestern tar slut. Det lilla som skiljer sej är att vi inte har en budget för veckslutets godsaker. Kanske nåt vi kunde införa, att det inte går till överdrift i butiken..

Hanna sa...

Ja, vi ska se hur dethär utfaller. Detdär med budgeten tillkom just så att vi inte överdriver de dagar vi "får äta", får då faller lite hela idén, tycker vi. Lycka till!