fredag 14 mars 2014

Återkomsten

fredag 14 mars 2014
Heh, det var inte igår jag bloggade, nej. Det är helt enkelt för mycket på gång i livet, och det som är på gång är rätt tråkigt att blogga om. Men jag har bl.a. varit till Stockholm ett varv, vilket ju var überpiffigt på alla sätt. Under tiden har Emilius vuxit och blivit en ung man. Nånej, men med risk för att låta som en gammal tant: Gud så snabbt det går!
Emil, den lille busaren, har blivit nästan blöjfri, snackar oavbrutet (och ganska förståeligt) på finska, svenska och eget språk, kan en massa bokstäver, kan höger och vänster (nästan iaf), räkna till 10 på båda språken, sjunga en massa sånger och skoja och skämta. Kan själv är temat just nu och så kan han recitera Gonatt Alfons nästan helt och hållet. Däremot har han blivit lite kräsen med käket. Liksom; avokado-ja, vindruvor-ja, falafel-ja, dip-ja, brieost-ja och nåt dyrt bageribröd-ja. Samt kex o bullar såklart. Nästan allt annat: nej. Man ba vems barn är du egentligen? 
Uuh uuh, tuffast på Lojo ABC

Och, eftersom bloggen inte bara handlar om mitt begåvade barn, så bjuder jag en på en bild på det begåvade självet igår på jobbet.
uuh uuh, inte så jättetuff men bra ändå

Inga kommentarer: