onsdag 7 maj 2014

Flow

onsdag 7 maj 2014
Befinner mig just nu inne i nästbästa skedet av processen inför en konsert. Då känslan av att det kommer att bli bra har rotat sig i hjärtat. (bästa är såklart (oftast) sekunden innan konserten sätter igång. Älskar den känslan) Just nu kan jag bara vila i att we did good. Såhär långt har det varit himla gött på alla vis.
Att det mesta av min tankeverksamhet går åt till konsert denna vecka är föga överraskande - om än en aning stressande - med tanke på alla andra underverk som skall uträttas innan det är dags att få korva in sig i konsertklänningen och trä fötterna i konsertskorna och kasta den sista blicken i spegeln för en säkerhetscheckup (att man inte har toapapper hängande ur kjolen eller läppstift på kinden eller byxorna fel väg och sånt). Men nu är det bäst att bara njuta av flowet en stund. (för sen skall jag sistaminutendeklarera ikväll. det var det flowet det).

2 kommentarer:

Danni sa...

Konserten ikväll var underbar! Tack! Vill också säga att du hade världens snyggaste klänning där. UNDERBAR. Kommer inte över det nu på en lång tid. Ville egentligen komma fram och prata med dig lite men fick inte chansen ikväll. Ha det fint!

Hanna sa...

Oj tack!! Så roligt att du kom och lyssnade! Och tack för komplimangen, klänningen är ett många år gammalt fynd som ju verkligen kom till sin rätt denna gång :)
Ja, synd att vi inte hann talas vid, en annan gång ;) ha det fint du med och grattis till babyn!