torsdag 19 juni 2008

Dagens saldo:

torsdag 19 juni 2008
Har friskförklarat mej själv från den ödesdigra sjukdomen, som förstörde hela tre semesterdagar, och lever nu loppan tillsammans med min käraste. Trots att vi befinner oss i världens utkant (vilket inte riktigt stämmer, men det känns så...) har här hänt massor.

Best of today:
- vaknade efter knappa 5 timmars sömn och var pigg som en mört och omfamnade solljuset med ett stort leende på läpparna. alla dagar borde definitivt börja så!
- eftermiddagskaffe. efter ett ihärdigt kaffeknarkande förra veckan har jag haft lite time out från drogen pga den ödesdigra sjukdomen, så dagens kaffestund i solen var ett sant nöje.
- laxpasta med smetana, rucola och parmesan
- i samband med den fantastiska middagen tog R av misstag en ettans öl istället för treans. Ve och fasa vilken dundertabbe i midsommartider! (för er som oroar sig över hans hälsotillstånd efter den ödesdigra missen, kan jag avslöja att han mår fint och att felet har rättats till under kvällen…)
- då vi hämtade vatten från pumpen såg vi två andra människor. efter tre dygn isolerad i sin säng kändes det nästan lite främmande...
- R försökte få mej att se det stora i att han kunde få sin överläpp att fastna på tänderna. Jag är inte helt övertygad, trots många timmars övertalningsförsök.
- bastu. kräver ingen vidare specificering.
- på en sten i vår vik såg vi två änder nästan-göka. det var action det minsann! synd för dem att dom inte riktigt fick till det. eller så stack de bara bakom närmsta sten för mindre insyn i privatlivet. vem vet hur det gick för dem.

Man kan alltså efter dagens aktiviteter konstatera att det är på landet det händer.

Nu blir det midsommar. tjohej.

Inga kommentarer: