fredag 15 oktober 2010

Färskostfinger

fredag 15 oktober 2010
Nu undrar ju säkert folk runtom i riket vad färskostfinger kan vara för något. Ni måste vara helt utom er av nyfikenhet.
Jo, färskostfinger, det är ett finger som har färskost på, men som fingerägaren är saligen ovetande om. Fingret är även musklickarfinger, tangentbordsskrivarfinger, påta-sej-i-håret-finger, påta-sej-i-ansiktet-finger, hälla-upp-kaffe-finger, flytta-på-nytvättade-kläder-från-stolen-finger samt givetvis knappra-på-telefonen-finger. (en telefon som förstås är en sätta-till-örat-telefon) Färskost is now everywhere. (ni ba hur jävla mycket färskost hade hon på fingret egentligen? men min teori är att det inte behövs så mycket färskost på ett finger för att klidda och kladda runt och skapa ett färskostkaos i huset, eftersom färskost är messy stuff.)
Munter liten episod att inleda fredagen med jo. Fredagens nästa projekt är detektivleken: finns det ännu dolda  färskostspår i lägenheten?

Vad grejar ni med då?

2 kommentarer:

Cam sa...

Hahahahahaha, värsta multifunktionella fingret du har :D nu borde du SÅ ha en "jag skrattar så jag dör" box som man kunde klicka på för att lägga ett krux i!

Hanna sa...

haha, jo! jag fick mej själv också ett litet skratt imorse faktiskt :D