torsdag 3 november 2011

Fråga bloggen om teknisk hjälp

torsdag 3 november 2011
Kan någon vänlig själ förklara varför min läslista i draften plötsligt inte syns? Jag lägger till bloggar, men ändå påstår den att jag inte följer några bloggar? Listan syns inte heller i "hantera"-fliken? Men om jag lägger till en blogg syns den en stund och i inställningspopupfönstret syns det att jag följer 26 bloggar?
Tror jag får ett nervöst sammanbrott snart.

6 kommentarer:

jro sa...

Händer mig titt som tätt. Refresha bara draft-sidan så syns de pånytt. Brukar funka för mig iaf.

Hanna sa...

funkar faktiskt inte alls. Läslistan syns med min gamla mejladress, men inte med den nya. sinnessjukt störande i-landsproblem.

Evis sa...

Kan inte hjälpa tyvärr, trots den nörd jag är... Jag läser nämligen mina bloggar via min egen rekommendationslista. Tycker det är lättast så... De bloggar jag mera sällan behöver knarka läser jag via bloglovin.

jro sa...

Humm, ja nå då vet jag inte. Dessutom är det ju ni som är it-guruna i sällskapet, jag brukar ju i allmänhet bara segla på era landvinningar i dessa frågor. Men moralisk support kan jag åtminstone erbjuda.

Cam sa...

humm jag kan inte hjälpa med det här, men jag har en tiopoängsfråga: VAR har du hittat en hantera-flik i bloggers nya system? Jag har inte hittat någon sådan och håller på att bli togik på kuppen!

Hanna sa...

på "hjulet", settings. :)